Mersin Yenişehir Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu sokaklara taşıdı

• 23 Mayıs 2022

Mersin Yenişehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında renkli ve anlamlı etkinlikler düzenledi.  Mersin Bisiklet Derneği’nin kortej geçişi bayram coşkusunu sokaklara taşıdı. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi işbirliğiyle Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde “Cumhuriyetin Kapatılan Köy Okulları Fotoğraf Sergisi” açıldı. Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a çıkışını “İlk Adım” gösterisiyle anlattı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de öğrencilerin duygulandıran performansını izledi.