Mezitli Belediyesi’nin başlattığı kompost üretimi seferberliği Türkiye geneline yayılıyor

• 23 Mayıs 2022

Mezitli Belediyesi çalışanları ve Yaşamı İyileştiriyoruz Çevre ve İklim Derneği gönüllüleri proje için gruplar kurdu. Gruplar, kompost üretimi için semt pazarlarında her akşam sebze-meyve atıkları topluyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kompost üretimine destek veriyor. Semt pazarlarının sona ermesiyle çalışmaya başlayan gönüllüler, çöpe gidecek onlarca kilo atığın değerlenmesini sağlıyor, çektikleri fotoğraf ve videolarla farklı kentlerdeki kompost gönüllülerine selam gönderiyor.