Odunpazarı Belediyesi engelsiz kreşin temelini attı

• 23 Mayıs 2022

Laik, bilimsel, eşit, kaliteli ve ulaşılabilir okul öncesi eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu savunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her mahalleye kreş sözünü yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı’nda bugüne kadar altı tam zamanlı kreş, yedi oyun evi açtı. Geçtiğimiz haftalarda Gökmeydan Mahallesi’nde Hilal Bingöl, Vadişehir Mahallesi’nde Nalan Kaya Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni açan Başkan Kurt, yeni kreşler için çalışmalarını sürdürüyor. Vadişehir Mahallesi’nde açılacak Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi için çalışmalara başlandı.