Polat: “Beldemizde yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz”

• 23 Mayıs 2022
Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat Belediye Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
HAYDAR POLAT
: Yetersiz konut nedeniyle göç veriyorduk. TOKİ Tarımköy Projesi kapsamında 363 adet konut yaptırdık, hak sahiplerine teslim ettik. Beldemize doğalgazı getirdik. Beldemizin altyapı sorunlarını çözmek için SUKAP-İller Bankası ihalesi yapıldı, çalışmalar başladı. Yol çalışmaları kapsamında mahallelere kilit parke taşı döşedik. Çiftçilere destek olmak amacıyla 80 tonluk kantar yaptırdık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
HAYDAR POLAT
: Beldemizde refahı ve yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz. Beldemizi daha yaşanılır bir yer hâline getirmeyi ve istihdamı artırmayı hedefliyoruz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
HAYDAR POLAT:
Siyasi engellemelerle karşılaşmadık.