Seyhan Belediyesi ürettiği marulları vatandaşlara dağıttı

• 23 Mayıs 2022

Seyhan Belediyesi hem üretiyor hem de ürettiği ürünleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Belediyeye ait tarım arazilerine ekilen marullar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Belediye tarafından üretilen kompostun kullanıldığı üretim sürecinde kadınların emeğiyle yetiştirilen marullar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı "Mavi Ekip” tarafından hasat edildi. Başkan Akif Kemal Akay, “Belediyemize ait tarım arazilerinin her karışında üretmeye, ürettiklerimizi paylaşmaya, dayanışmayı sürdürmeye devam edeceğiz,” dedi.