Akhisar Belediyesi Genç Roman Derneği’nin açılışı için konserler düzenledi

• 30 Mayıs 2022

Akhisar Genç Romanlar Derneği muhteşem konserlerle açıldı. Akhisar Belediyesi’nin desteğiyle Hacıishak Mahallesi’nde Roman vatandaşların yoğun olduğu bölgede yapılan konserde Ümmiye, Kasabalı Görkem, Kasabalı Saksafoncu Serdar ve Şenol Evgi sahne aldı. Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya’nın ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun katıldığı açılış töreninde konuşan Akhisar Genç Romanlar Derneği Başkanı Tamer İlçiktay, katılımcılara teşekkür etti. Alanı dolduran Akhisarlılar sahneye çıkan sanatçıların performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı.