Akyürek: “Altyapı projelerini tamamlayacağız”

• 30 Mayıs 2022
Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek Belediye Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
SABRİ AKYÜREK
: İlçe merkezinde ve mahallelerde altyapı, içme suyu sorununu çözmek amacıyla İller Bankası’yla çalışmalara başladık. Yol çalışmaları kapsamında kilit parke taşı döşedik. Sülbüs Dağı’nın doğal su kaynaklarından su şişeleme için fizibilite çalışmaları yaptık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
SABRİ AKYÜREK:
Meydan ve seyir terası projelerimizi tamamlayacağız. Sülbüs suyunu şişelemek ve pazarlamak için destek alabilirsek hem belediyemiz hem ilçemiz kazanacak. Altyapı ve içme suyu projelerini tamamlamayı hedefliyoruz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
SABRİ AKYÜREK:
Göreve geldiğimize günden bu yana kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştık. Herhangi bir siyasi engellemeyle karşılaşmadık.