Alan: “Altyapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz”

• 30 Mayıs 2022
Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan Belediye Gazetesi’ne görüşlerini aktardı.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
MAHMUT ALAN: İçme suyu ishale hattıyla şebeke hattını yeniledik. Balıkburnu Mahallesi’ne kanalizasyon hattı yaptık. İçme suyu ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollara kilit taşı döşedik. Zerban’daki piknik ve mesire alanını düzenleyeceğiz. Aktaş Mahallesi’ne taziye evi, Hacılar Mahallesi’ne kütüphane yaptık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
MAHMUT ALAN: Çamlıyayla Mahallesi’ndeki su kaynağından beldemize içme suyu getirmek için çalışmalara devam edeceğiz. Balıkburnu Mahallesi’ne taziye evi yapacağız. Aktaş-İnönü Mahallesi arasına bağlantı yolu yapacağız. İnönü Mahallesi’nde kanalizasyon hattını yenileyeceğiz. Balıkburnu Mahallesi’ne yeni su kaynağı getireceğiz, eskiyen içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. Hacılar Mahallesi’ne spor sahası yapacağız. İçme suyu ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolları onaracağız, 40.000 metrekare beton parke döşeyeceğiz. Kaba inşaatı ve sıvası biten kütüphane binasını tamamlayacağız, çevre düzenlemesi yapacağız, kütüphane ve gençlik merkezi olarak hizmete sunacağız. Karşıyaka Belediyesi desteğiyle Zerban’daki mesire alanını düzenleyeceğiz. Cami Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki meydanı düzenleyeceğiz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
MAHMUT ALAN: Herhangi bir siyasi engellemeyle karşılaşmadık.