Atakum'un caddeleri 360 derece fotoğraflanacak

• 30 Mayıs 2022
Atakum Belediyesi, Netcad çözüm ortaklığıyla ilçe genelindeki büyük caddeleri ve sokakları 360 derece görüntü sistemiyle kayıt altına alacak.

Hayata geçirdiği dijital yeniliklerle hem vatandaşların belediye hizmetlerine erişiminde kolaylık sağlayan hem de çağın teknolojisine ayak uyduran Atakum Belediyesi, Netcad çözüm ortaklığıyla yeni bir çalışmaya imza atıyor. Çalışma sayesinde Atakum ilçesi sınırlarındaki caddeler ve sokaklar 360 derece koordinatlı cihazla kayıt altına alınacak. Tüm caddelerin ve sokakların fotoğraflanacağı çalışma www.atakum.bel.tr adresinden kullanıma sunulacak. Vatandaşlar hem bilgisayarlarından hem tabletlerinden hem telefonlarından görüntülere kolaylıkla ulaşabilecek.