Avcılar Belediyesi’ “Çocuk Dostu Şehirler” ödülüne layık görüldü

• 30 Mayıs 2022
Avcılar Belediyesi’nin “Avcılar’da Çocukların Yerel Yönetime Katılımının Artırılması ve Kapasite Geliştirilmesi” projesi, “Çocuk Dostu Şehirler” ödülü aldı.

Çocuklara, gençlere ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarıyla simge hâline gelen Avcılar Belediyesi’ne bir ödül de Türkiye Belediyeler Birliği’nden geldi. Avcılar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Avcılar’da Çocukların Yerel Yönetime Katılımının Arttırılması ve Kapasite Geliştirilmesi” projesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Çocuk Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nı kazanarak “Çocuk Dostu Şehirler” ödülünü aldı.  Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ödülünü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’den aldı.