Bandırma Belediyesi büyük festivale hazır

• 30 Mayıs 2022
Bandırma Belediyesi, 31. Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin basına özel tanıtım toplantısını yaptı.

Tarihsel geçmişi nedeniyle Bandırma’nın sembol binaları arasında yer alan çok amaçlı nikâh salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına yerel medya kuruluşları yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Başkan Tolga Tosun, Festival Komitesi Genel Sekreteri Nüvit Erten, komite üyeleri Âdem Yılmaz, Fatma Salı Karabacakoğlu, Funda Öztemel, Eren Ülkü, İsmail Ülker katıldı. Başkan Tolga Tosun, “1-6 Haziran tarihlerindeki şenlikte Bandırmalı genç sanatçılar, yetenekli dansçılar, müzik grupları, halkoyunu ekipleri sahnede olacak. 6 Haziran gecesi Sahil Şenliği sona erince, ana sahne ve diğer hazırlıklar için iki gün ara vereceğiz. 8 Haziran’da sanatın farklı biçimlerle hayat bulduğu özel eserlerin sunulacağı sergi açılışı yapılacak, geleneksel kortej yürüyüşüyle 31. Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali başlayacak. Festival 12 Haziran’a kadar devam edecek,” dedi.