Bayraklı Belediyesi deneme sınavı düzenledi

• 30 Mayıs 2022
Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, lise ve üniversite sınavlarına hazırlık için deneme sınavı düzenledi.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavları gerçeğini aratmadı. Öğrenciler eksiklerini görme imkânı buldu. LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler ücretsiz deneme sınavında bilgilerini test etti. Bir yayınevi tarafından organize edilen ve Türkiye genelinde binlerce öğrencinin katıldığı sınavda öğrenciler için sınava giriş belgesi formatında belge hazırlandı. Öğrenciler hem bilgilerini test etti hem de zamanı nasıl kullanmaları gerektiğini öğrendi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların başarısı bizim gurur kaynağımız oluyor. Bu nedenle ücretsiz eğitimlerin yanı sıra gerçek sınavı aratmayan deneme ve tatbikat sınavlarıyla öğrencilere sınav günü karşılaşabilecekleri zorlukları önceden görme ve önlem alma imkânı tanıdık. LGS ve YKS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum,” dedi.