Bayraklı Belediyesi sportif başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor

• 30 Mayıs 2022

Birçok alanda madalyalar kazanarak ilçenin gururu olan Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, güreş, futbol ve atletizm branşlarında elde ettikleri madalyalarla bir kez daha yüzleri güldürdü. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm sporcularımızı kutluyorum. Bayraklı, sporda da farkını ortaya koyuyor. Desteklerimizi sürdüreceğiz,” dedi. Ücretsiz spor kurslarından dünya ve Avrupa şampiyonları çıkararak milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştiren Bayraklı Belediyesi, Afyon’da düzenlenen ve 241 kulüpten 2.000’nin üzerinde sporcunun yarıştığı U-13 Serbest ve Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası’nı altıncı sırada tamamladı.