“Binalarda Enerji Verimliliği” paneli Karşıyaka’da düzenlendi

• 30 Mayıs 2022
Karşıyaka Belediyesi, enerjiyle ilgili panel düzenledi.

“Binalarda Enerji Verimliliği” başlığıyla düzenlenen panelde alanında uzman isimler enerji konusunu ele aldı. Konuşmaların ardından TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Eylem Ulutaş Ayatar’ın moderatörlüğünde teknik oturum gerçekleştirildi. Program sonrasında “Geleceğe Dair Yol Haritası: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlığında serbest kürsü yapıldı. Programı izleyen vatandaşlar düşüncelerini aktarırken, iletilen sorular uzmanlar tarafından yanıtlandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Kurduğumuz İklim Değişikliği Müdürlüğü’yle iklim krizi konusunda çalışmalar yapmayı hedefledik. Üzerimize düşeni yapmak ve Karşıyaka halkını iklim krizi konusunda bilinçlendirmek için çalışıyoruz. Enerji ihtiyacının doğayı kirletmeden, doğaya karbon bırakmadan sağlanması gerekiyor,” dedi.