Çaycuma Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor

• 30 Mayıs 2022
Çaycuma Belediyesi, Akmercan Şirketler Grubu, Velioğlu Mahallesi’ndeki bazı caddelere ve sokaklara doğalgaz hattı döşemeye başladı.

Akmercan Şirketler Grubu’nun başladığı doğalgaz çalışmaları tamamlandığında uzak noktalardaki birkaç hane dışında doğalgaz dönüşümü %100’e ulaşacak. Ümit, Aktaş, Namaztepe, Pınar ve Ata Caddesi’yle Yüksel, Kasım ve Aralık Sokak’ta yaklaşık altı kilometrelik doğalgaz hattı döşenecek. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Gerçekten çok mutluyum. Akmercan şirketiyle son derece uyumlu bir çalışma yürüttük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz yeni abonelere hayırlı olsun,” dedi.