Edremit Belediyesi eğitime ve spora desteğini sürdürüyor

• 30 Mayıs 2022

Edremit Belediyesi’nin Altınkum, Akçay ve Güre Mahallesi’nde özellikle kadınların katılımıyla gerçekleştirdiği spor aktivitesi yoğun ilgi görüyor. Edremit Belediyesi Spor İşleri Birimi bünyesinde görevli antrenörlerin verdiği spor eğitimlerinde her gün yüzlerce kişi hep birlikte spor yapıyor. Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, Altınkum Mahallesi’nde spor yapan ekibi ziyaret etti. Sağlıklı yaşam için suyun önemine dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara cam suluklar dağıtıldı.