Tepebaşı Belediyesi çocuklara iklim bilinci farkındalığı kazandırıyor

• 30 Mayıs 2022
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenleyeceği Sürdürülebilir Yaşam ve İklim Atölyesi’nde çocuklara sürdürülebilirlik ve iklim bilinci aşılanacak.

Tepebaşı Belediyesi, çocukları bilgilendiren etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından 7-12 yaş arası çocuklar için Sürdürülebilir Yaşam ve İklim Atölyesi düzenlenecek. Atölyede çocuklar sürdürülebilirliğin önemini ve iklim değişikliğinin etkilerini öğrenecek. Atölyede çözüm önerileri, enerji verimliliği, enerji tasarrufu, günlük hayattaki olumsuz alışkanlıklar, iklim değişikliğinde insan faktörü, karbon ayak izi, enerji ihtiyacındaki artış, fosil yakıt kullanımı ve yenilenebilir enerji kaynakları ele alınacak.