UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı başladı

• 30 Mayıs 2022
Kırşehir Belediyesi, UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı başladı.

Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı’nın açılışında Başkanı Selahattin Ekicioğlu konuşma yaptı. Konferansın açılışına Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya da katıldı. Başkan Ekicioğlu, “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı’nı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Anadolu Abdal ve Bozlak geleneğinin kültürel mirasını dünya halklarıyla paylaşma fırsatı yakaladık,” dedi. UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı için hazırlanan tanıtım videolarının sunumunun ardından oturumlara geçildi.