We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı düzenledi

• 30 Mayıs 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı ilk iki günde 27 ülkeden ve 39 ilden ziyaretçilerini ağırladı. Kentte atık oluşumunun engellenmesi, azaltılması ve kaynağında dönüştürülmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve EFOR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen WeCycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı ilk iki günü geride bıraktı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki fuarın gala yemeğine katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, “Bu gurur hepimizin. Önümüzdeki yıllarda fuarın büyüyeceğine inanıyorum,” dedi. İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, doğayla uyumlu bir metropol olabilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birçok çalışma yürüttüğünün altını çizdi.