Atakum Belediyesi “Aşılı Ceviz Fidanı Destekleme Projesi” başlattı

• 9 Mayıs 2022

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci öncülüğünde hayata geçirilen projelerle kırsal kalkınmada önemli çalışmalara imza atan Atakum Belediyesi, üreticiyi desteklemeye devam ediyor. “Aşılı Ceviz Fidanı Destekleme Projesi” kapsamında kırsal mahallelerdeki 83 çiftçiye 4.087 adet aşılı ceviz fidanı desteği verildi. Atakum Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla 27 kırsal mahallede %50 hibeli ceviz fidanı dağıtıldı. Ekipler, 1 dekarla 4 dekar arasındaki araziler için dekar başına 23 Chandler ve 2 Franquette olmak üzere 25 adet ceviz fidanını üreticilere teslim etti.