Avcılar Belediyesi’nde acil durum tahliye tatbikatı düzenlendi

• 9 Mayıs 2022

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Avcılar Belediyesi, olası bir afete hazırlık için başkanlık binasında acil durum tahliye tatbikatı yaptı. Avcılar Belediyesi sivil savunma ekibinin koordinesinde gerçekleştirilen tatbikatta bina tahliyesi yapıldı, belediye personeli toplanma noktalarına yönlendirildi, bina içinde yaralılara müdahale edilerek ilkyardım yapıldı. Gaz, elektrik ve su hatlarını kesen sivil savunma ekibi, üçüncü katta mahsur kalan personeli itfaiye merdiveni yardımıyla kurtararak en yakın hastaneye sevk etti. Avcılar Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı İbrahim Berber, afetler sonrasında tüm kaynakların daha etkin ve verimli kullanılması için bu tip tatbikatların önemli olduğunu belirtti.