Bandırma Belediyesi “Satranç Turnuvası” düzenliyor

• 9 Mayıs 2022

31. Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen 4. Satranç Turnuvası, 28 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. 28-29 Mayıs tarihlerinde Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşecek Satranç Turnuvası’na kayıtlar 26 Mayıs’ta sona erecek. Başvurular www.balikesir.tsf.org.tr adresinden online yapılacak. TSF lisansına sahip olan, 2021-2022 yılı vizesi yapılan, 2015 ve öncesinde doğan sporcuların katılabileceği turnuvada TSF satranç yarışmaları talimatları, prosedürleri ve uygulama yönergeleriyle FIDE satranç kuralları geçerli olacak.