Başkan Köse üretime teşvik için çalışıyor

• 9 Mayıs 2022
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaşları üretime teşvik etmek için farkındalık çalışmalarına devam ediyor

Çalışmalar kapsamında Uygulama ve Üretim Merkezi kuruldu. “Tüketen değil, üreten toplum olmalıyız,” diyen Başkan Köse, bu konuda çocukların da bilinçlendirilmesi için Safranbolu Belediyesi Çocuk Meclisi’nin üyeleriyle fide dikti. Safranbolu Belediyesi Uygulama ve Üretim Birimi’nde (sera) çocuklarla maniye domatesinin fidesini diken Başkan Elif Köse, “Üretmek zorundayız. Üretimin değerini pandemi ortaya çıkınca ve ekonomi kötüye gittikçe daha iyi anladık. Biz, kurum olarak buna öncü oluyoruz ve üretimi teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz,” dedi.