Bayraklı Belediyesi dayanışma köprüsünü kuruyor

• 9 Mayıs 2022
Bayraklı Belediyesi, vatandaşların kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını ve kıyafetlerini sosyal marketler aracılığıyla ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla sosyal yardım çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki sosyal marketler aracılığıyla üç yılda 7.711 kişiye giysi, 446 aileye de ev eşyası temin etti. Kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını ve kıyafetleri kendi imkânlarıyla depolayan belediye ekipleri, bağışçılar ve vatandaşlar arasında köprü kurarak yüzleri güldürdü. Kullanılabilecek durumdaki eşyalar Osmangazi hizmet binasındaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne, semt merkezlerine ve sosyal marketlere bırakılabiliyor. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, 477 20 00 numaralı hattan bilgi alabiliyor. Başkan Serdar Sandal, “İlçe genelinde dayanışma ortamını yaratarak ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini gideriyoruz,” dedi.