Bozüyük’te Bayram dayanışmayla karşılandı

• 9 Mayıs 2022
Bozüyük Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oldu.

Sosyal yardım çalışmaları kapsamında 1.300 ailenin cansuyu, kış desteği ve sosyal destek kartlarına 310 TL yatırıldı. İçinde et, sucuk, bayram için şeker, çikolata bulunan bayram paketleri Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde vatandaşlara teslim edildi. Paketler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtıldı. Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dağıtım alanını ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu, vatandaşlara iyi bayramlar diledi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman destek olacaklarını belirtti.