Canan Güneş’in eserleri Eskişehir’de sergilendi

• 9 Mayıs 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi’nde seramik sanatçısı Canan Güneş’in eserlerinden oluşan mat seramik sergisi açıldı.

Eskişehir, sanata ve sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Seramik sanatçısı Canan Güneş’in eserlerinden oluşan mat seramik sergisi sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Saltık, belediye bürokratları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Açılışta konuşan Ali Rıza Saltık, “Eskişehir sanata ve sanatçıya destek veren bir şehir. Yılmaz Büyükerşen’in hassasiyetini tüm ülke biliyor. Sanatçımızın birbirinden güzel eserlerini burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Sayın Canan Güneş’e bu özel sergi ve emeği için çok teşekkür ediyorum. Herkes bu sergiyi gezip görmeli,” dedi.