Çaycuma Belediyesi engelli vatandaşları sevindirdi

• 9 Mayıs 2022
Çaycuma Belediyesi ve Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi, engelli vatandaşları sevindirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’le birlikte bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, engelli iki kardeşe de çok istedikleri gitarları armağan etti. Her iki başkan, engelli vatandaş Betül Kalaycıoğlu’na tekerlekli sandalyesini teslim etti. Maske Orkestra tarafından temin edilen iki gitar da engelli iki kardeşe takdim edildi. Hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen çocuklar büyük sevinç yaşadı. Şirin ve Kantarcı, çocuklara bayram sevinci yaşatan Maske Orkestrası’nın kurucusu Şenan Kerçin’e teşekkür etti.