Çiğli Belediyesi “Kadın Hakları Buluşması” düzenledi

• 9 Mayıs 2022

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde kadınların toplumsal hayatın her alanında eşit ve güçlü şekilde yer alması amacıyla çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, “Kadın Hakları Buluşması” düzenledi. Buluşmaya Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde görevli olan Av. Cansu Aktaş ve Av. Deniz Seyrek Tütüncübaşı konuşmacı olarak katıldı. Kadın Hakları Buluşması’nda şiddet olayları karşısında kadınların sahip olduğu haklar ve izlenmesi gereken hukuki süreç hakkında bilgi verildi. Başkan Gümrükçü, “Kadına yönelik şiddetle amasız, fakatsız mücadele etmeye devam ediyoruz,” dedi.