Edremit Belediyesi Gürespor’da Ahmet Taşkan baş antrenör oldu

• 9 Mayıs 2022

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da üç yıldır görev yapan baş antrenör Kaan Artun’la yolların ayrılmasından sonra yeni baş antrenör Ahmet Taşkan oldu. Ferhatoğlu Edremit Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün yeni sezon yapılanmasında yeni baş antrenörümüz Ahmet Taşkan oldu. Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı ve görüşmelerin ardından beş yıldır yardımcı antrenör olarak görev yapan Ahmet Taşkan, baş antrenörlük görevine getirildi Ahmet Taşkan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Birlikte başarılı bir sezon dileğiyle hayırlı olsun,” denildi.