Karşıyaka Belediyesi’nden ifade özgürlüğü paneli

• 9 Mayıs 2022
Karşıyaka Belediyesi, “Türkiye’de İfade Özgürlüğü” paneli düzenledi.

Panelde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onursal Genel Başkanı, CHP İzmir milletvekili Atila Sertel, gazeteci, iletişim ve siyaset bilimci Dr. Sedef Kabaş konuşmacı olarak yer aldı. Panelin moderatörlüğünü üstlenen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, basın özgürlüğünün önemine dikkat çekti. Programın açılış konuşmasını yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka’nın ifade özgürlüğü konusunda duyarlı bir ilçe olduğunu vurguladı. Panelde Türkiye’de demokrasi, insan hakları, insan olmanın erdemi ve basın özgürlüğü konuları masaya yatırıldı. Panelin son kısmında Türkiye’de medya sektörünün ve gazetecilik mesleğinin geleceği konuşuldu.