Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliğiyle 12. Aydos Patika Koşusu düzenlendi

• 9 Mayıs 2022

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Aydos Patika Koşusu, Aydos Ormanı 2. Kapı’dan başladı. Etkinlik, sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Umut Daştan, Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Spor İşleri Müdürü Arda Savaş da etkinliğe katılarak sporculara destek verdi. Farklı yaş kategorilerindeki sporcular yarışlarda büyük efor sarf etti. Yarışlara aileleri ve çocuklarıyla katılan sporcular hafta sonunu Aydos Ormanı’nın temiz havası eşliğinde geçirme fırsatı da yakaladı.