Mersin Büyükşehir’den öğrencilere ücretsiz kurs desteği

• 9 Mayıs 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, POMEM, PMYO, BESYO, bekçilik ve MSÜ yerleştirme sınavlarına hazırlanan gençler için ücretsiz kurs hizmeti veriyor.

Ücretsiz hazırlık kursları Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından veriliyor. Kurslar sayesinde gençler hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde görevli, alanında uzman antrenörlerin vereceği kurslarda her öğrencinin girmek istediği okulun fiziki yeterlilik parkuru oluşturulacak. Hazırlanan parkurda adaylar birebir saha ölçülerinde ve profesyonel ekipmanla test edilecek. Kurslara hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Kurs Kayıt Merkezi’nden başvuru yapılabilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 324 533 21 42 numaralı hat üzerinden başvuru ve kurs detaylarını öğrenebilecek.