Safranbolu Belediyesi’nde personel eğitimleri tamamlandı

• 9 Mayıs 2022

Safranbolu Belediyesi, 2022 yılı hizmet içi eğitim programı doğrultusunda şubat ayında başlattığı personel eğitim programını tamamladı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Türkiye Belediyeler Birliği’nin eğitmenleri desteğiyle gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerin son konusu “Stres ve Öfke Yönetimi” oldu. Eğitmen Ecem Erenoğlu’nun verdiği eğitime katılım yüksek oldu. Başkan Elif Köse, personel eğitimlerine önem verdiklerini belirtti. Başkan Köse, “2022 yılı hizmet içi eğitim programımız doğrultusunda şubat ayından bu yana personelimize yönelik 11 eğitim gerçekleştirildi. Eğitim programlarına personelimizin talepleri doğrultusunda devam edeceğiz,” dedi.