Samandağ’da yeni taziye evi hizmete girdi

• 9 Mayıs 2022
Samandağ Belediyesi, Değirmenbaşı Mahallesi’nde taziye evi açtı.

Değirmenbaşı Mahallesi’nde açılan çok amaçlı salon’da taziye evi, kütüphane ve çalışma odası yer alıyor. Salonun açılışına Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Kaymakam Murat Kütük, Hatay CHP milletvekili Serkan Topal, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Başkan Refik Eryılmaz, “Değirmenbaşı Mahallesi’ndeki belediye eski binası harabe ve atıl durumdaydı. Bu harabe ve atıl binanın yerine mahallenin ihtiyacı olan taziye salonunu yaptık. Okula yakın olması nedeniyle çok amaçlı salonun alt tarafını kütüphane ve çalışma odası olarak tasarladık, çocukların faydalanabileceği hâle getirdik. Önümüzdeki süreçte farklı mahallelere de çok amaçlı salon kazandıracağız,” dedi.