Saruhanlı Belediyesi, otizmli öğrencilere destek oluyor

• 9 Mayıs 2022

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Özel Bircan Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Danışmanlık Merkezi Genel Koordinatörü Aşkın Nehir’le kurumda eğitim gören otizmli çocukların ailelerini makamında kabul etti. Başkan Bilgin, otizmli öğrencilerin eğitim ve spor faaliyetleri için belediyenin tesislerini ücretsiz olarak kullanabileceklerini ifade etti. Başkan Zeki Bilgin, “Özel çocuklar için belediyemizin imkânlarını sunmaya hazırız. Çocuklar diledikleri zaman tesislerimizi kullanabilir. Onların eğitimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyarız,” dedi.