Turgutlu Belediyesi altı farklı kamulaştırmaya imza attı

• 9 Mayıs 2022

Göreve geldiği günden bu yana Turgutlu halkının hiçbir malını satmayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, iki yıl içinde altı mahallede kamulaştırma yaparak belediyeye yeni hizmet alanları kazandırdı. Turgutlu Belediyesi tarafından 2020 yılında Mustafa Kemal Mahallesi’nde taziye evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi için temel atıldı, 2.052 metrekarelik alan kamulaştırıldı. Cuma Pazarı Projesi kapsamında 2021 yılında 4.580 metrekare, 2022 yılında Çepnidere Mahallesi’nde 3.034 metrekare, Çepnibektaş Mahallesi’nde 1.447 metrekare, Derbent Mahallesi’nde 1.438 metrekare alan kamulaştırıldı. Başkan Çetin Akın, pandemi ve ekonomik krize rağmen iki yılda Turgutlu’nun hiçbir malını satmadığı gibi, ilçeye 13.529 metrekare yeni hizmet alanı kazandırdı. Başkan Çetin Akın, “Biz, satmıyoruz, alıyoruz, ilçemize yeni hizmet alanları kazandırıyoruz,” dedi.