Tütüncü:“Üstyapı çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz”

• 9 Mayıs 2022
Edirne Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü Belediye Gazetesi’nin sorularını cevapladı.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
HÜSEYİN TÜTÜNCÜ:
Göreve geldiğimiz günden bu yana Kırcasalih’in en önemli sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Altyapı, kanalizasyon, içme suyu şebeke yenileme, “Atık Su Arıtma Tesisi”, “Paket Arıtma Tesisi” çalışmalarında sona yaklaştık. Ana cadde elektrik sistemini yeraltına aldık, tehlike arz eden trafoları kaldırdık, kesintileri ve arızaları azaltmayı amaçladık. “Kum Eleme Tesisi” kurduk, bu sayede hem istihdam imkânı yarattık hem de belediyemiz için gelir elde ettik. Pandemi sürecinde vatandaşlara destek olduk, dezenfektan ve maske ihtiyacını karşılamaya çalıştık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
HÜSEYİN TÜTÜNCÜ
: Üstyapı çalışmalarını tamamlayarak daha güzel bir Kırcasalih yaratmak istiyoruz. Beldemize bir belediye binası ve düğün salonu yapmayı planlıyoruz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
HÜSEYİN TÜTÜNCÜ: T
alep ettiğimiz araçlarla ilgili engellemelerle karşılaştık.