Adana Büyükşehir spor etkinliklerini yaygınlaştırmak için çalışıyor

• 13 Haziran 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların beden ve ruh sağlığını koruyacak farklı spor etkinliklerinin yaygınlaşması için çaba sarf ediyor.

Adana’da sporun yaygınlaşması ve farklı spor dallarına ilginin artması için Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yoga etkinlikleri düzenlendi. Etkinliğe her yaştan ve kesimden çok sayıda vatandaş katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından organize edilen eğitim çalışmasında görev yapan yoga eğitmeni Şehri Türkeri, “Nefes, zihin ve beden bütünlüğümüzle  anda kalabilmek için yoga yapıyoruz. Kısa sürede çok sayıda katılımcıya ulaştık. Katılımcılar arasında her yaştan insan, ev kadını, çalışanlar ve emekliler var. Yogaya ilgi duyan ve bize katılmak isteyen herkesi Atatürk Parkı’na davet ediyoruz,” dedi.