Ankaralı muhtarlar yeniden bir arada

• 13 Haziran 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortak akıl ilkesi doğrultusunda toplumun tüm paydaşlarıyla çözüm odaklı görüşmelerini sürdürüyor.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programının dördüncüsü Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirildi. Mamaklı 50 muhtarın bir araya geldiği buluşmada iletilen talep ve öneriler Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından not alındı. Her ilçeye ve muhtara eşit ve kaliteli hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Ankara Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Yüksel Arslan, Mamak’taki projeleri anlatarak değerlendirmelerde bulundu. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, başkent genelindeki muhtarlarla buluşmayı hedeflediklerini belirtti.