Atakum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kurdu

• 13 Haziran 2022

Atakum Belediye Meclisi kararıyla “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü” kuruldu. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci başkanlığında Atakum Belediye Meclisi haziran ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda dört madde karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında Atakum Belediyesi bünyesinde kurulacak olan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yönetmeliği de yer aldı. Yönetmelik oybirliğiyle kabul edildi.