Avanos Belediyesi 110 dönüm yonca ekti

• 13 Haziran 2022

Tarımsal kalkınmayı desteklemek, boş arazileri değerlendirmek ve vatandaşların kullanımına sunmak için kolları sıvayan Avanos Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, Kızılöz’deki tarlalara yonca ekti. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarlayı sürdü, tohumları toprakla buluşturdu. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Üreten Avanos Belediyesi ilkesiyle arazilerimizde tarımsal üretime başladık. Bu kapsamda Kızılöz’deki 110 dönümlük tarlamıza yonca ektik. İmkânlarımızı vatandaşların yararına kullanmaya devam ediyoruz,” dedi.