Bandırma Belediyesi personeline afet eğitimi verdi

• 13 Haziran 2022

Bandırma Belediyesi, personelini doğal afetlere ve acil durumlara hazırlamak amacıyla kurum içi eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Yıl içinde belli aralıklarla düzenlenen eğitimlerde belediye personeli bilgilendiriliyor. Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri Erbil Bulut ve Ali Osman Tatoğlu, Bandırma Belediyesi yerel destek ekiplerinde görev alan çalışanlara afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verdi. Eğitime katılan Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “Burada eğitim gören çalışma arkadaşlarımızın sayısını artırmalı, her birimiz bu konuda gereken eğitimleri almalıyız,” dedi.