Bayraklı’da kitap kafe çalışmaları hızlandı

• 13 Haziran 2022
Bayraklı Belediyesi, sosyal tesisleri kitap kafelere dönüştürmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Kitap okuma alışkanlığını artırmak isteyen Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesindeki sosyal tesisleri kitap kafelere dönüştürmek için geçtiğimiz aylarda çalışma başlattı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Değirmen Kafe pilot kafe olarak belirlendi. Kafenin iç kullanım alanı belediye ekipleri tarafından düzenlendi. Başkan Serdar Sandal, kitap kafenin son hâlini kontrol etti, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sandal, “Sosyal tesislerimizde başlattığımız kitap kafe çalışmalarıyla okuma alışkanlığını artırmayı ve kitaplara ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kitapseverleri teşvik etmek amacıyla hayata geçireceğimiz projeyi yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacağız,” dedi.