Burhaniye Belediyesi Ören’de 342 kilogram çöp topladı

• 13 Haziran 2022

Burhaniye Belediyesi’yle Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Dünya Çevre Günü kapsamında Ören’de sahil temizleme etkinliği düzenledi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in öncülüğünde Ören’i temizlemek için kolları sıvayan çevreciler, Ören yürüyüş yolunda temizliğe başladı. Etkinlik, mavi bayraklı plajın temizliğiyle devam etti. Burhaniye Belediyesi Çevre Koruma Kontrol, Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlükleri’nin organize ettiği temizlik etkinliğinde ekipler 342 kilogram çöp topladı.