Çobanlı: “Sergiyi Eskişehirlilerle buluşturmaktan mutluyuz”

• 13 Haziran 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi’nde Diyalog +11, Uluslararası Seramik Akademisi Türk Üyeler Sergisi açıldı.

Prof. Dr. Zehra Çobanlı’nın ve Doç. Elif Aydoğdu Ağatekin’in organizasyonunu üstlendiği Diyalog +11,  Uluslararası Seramik Akademisi Türk Üyeler Sergisi sanatseverlerle buluştu. Açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları, belediye bürokratları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Prof. Dr. Zehra Çobanlı, “Bu sergiyi sevgili Elif’le birlikte hazırladık. Sergiyi Eskişehirliler’le buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu serginin amacı, uluslararası bir sanat köprüsü oluşturmaktır,” dedi.