Engelli vatandaşların eserleri Burhaniye’de sergide

• 13 Haziran 2022
Burhaniye Belediyesi Halk Eğitim Müdürlüğü, “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” kapsamında engelli vatandaşların eserleri sergilendi.

Burhaniye Belediyesi Halk Eğitim Merkezi, Sakatlar Derneği ve Zihinsel Engelliler Derneği’ne bağlı engelli vatandaşların dokuz ayda yaptığı el emeği ürünler için sergi düzenledi. Barış Manço Parkı’ndaki dernek binasında açılan sergide konuşan Başkan Ali Kemal Deveciler, engelli vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Deveciler, “Sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum,” dedi. Başkan Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar ve Zihinsel Engelliler Derneği Burhaniye Şube Başkanı Emine Özavcı serginin açılış kurdelesini kesti. İYİ Parti Burhaniye İlçe Başkanı Erdoğan Kahya’nın da katıldığı açılış töreninden sonra katılımcılar sergiyi gezdi.