İstanbul Büyükşehir çiftçiye destek için çalışıyor

• 13 Haziran 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek yerli üreticiye destek olmak için İstanbullu çiftçilerden buğday alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İstanbul Halk Ekmek, yüksek girdi maliyetleri nedeniyle zor günler yaşayan çiftçilere destek veriyor. İstanbul Halk Ekmek, 2022 hasat döneminde il sınırları içinde üretim yapan çiftçilerden buğday alacak. Çiftçilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne buğday satabilmesi için “Çiftçi Kayıt Sistemi” ya da Ziraat Odası üyeliği olması gerekiyor. Temmuz ayı fiyat garantisiyle ürününü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne satmak isteyen çiftçiler 24 Haziran’a kadar Halk Ekmek’in internet sitesinden başvuru yapabilecek.