“KafeKoop” birinci yılını tamamladı

• 13 Haziran 2022
Akhisar Belediyesi’nin desteklediği, çalışanlarının ve yöneticilerinin tamamının kadın olduğu “KafeKoop” birinci yılını kutladı.

Akhisar Kadın Kooperatifi’nin işlettiği “KafeKoop” birinci yılını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yla birlikte pasta keserek kutladı. Akhisar Kadın Kooperatifi Başkanı Sevim Şirin, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya plaket takdim etti. Akhisar’a üreterek değer katan kadınlara destek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Besim Dutlulu, “Emekleriyle, ürettikleriyle ilçemizi güzelleştiren ve değer katan Akhisar Kadın Kooperatifi’ne bağlı KafeKoop’un açılışının birinci yılını hep birlikte kutladık. Her şey için teşekkürler, nice yıllara,” dedi.