KONSEM kadınlar için gelir imkânı sağlıyor

• 13 Haziran 2022
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesindeki sepet örücülüğü kursunda eğitim alan kadınlar, geri dönüştürülebilir atıklardan ürettikleri ürünlerden gelir elde ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açtığı çeşitli kurslarla ilçe sakinlerine yeni meslekler kazandırıyor. Kurslarda eğitim alan kadınlar, ürettikleri ürünlerden gelir elde ediyor. KONSEM bünyesinde açılan sepet örücülüğü kursunda kursiyerlerin geri dönüştürülebilir atıkları kullanarak ürettikleri ürünler dikkat çekiyor. Ekim ayından bu yana devam eden kurslarda üretilen sepet çeşitleri yıl sonu sergisinde görücüye çıkıyor.