Muğla Büyükşehir’den kırsal kalkınmanın sağlanması için işbirliği

• 13 Haziran 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi, kırsalda istihdamın artması, kırsal kalkınmanın sağlanması ve geleneksel tarım üretiminin desteklenmesi için işbirliği yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “İpek Böcekçiliğini İyileştirme, Geliştirme ve Sürdürülebirliğinin Sağlanması” projesi kapsamında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, üreticilerle bir araya geldi. Menteşe’nin tarım ilçesi olduğunu söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle güzel çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Başkan Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kadın kooperatifleriyle işbirliği yaptığını, işbirliği çalışmalarından birinin de ipekböcekçiliği projesi olduğunu vurguladı.